Er is weer ruimte voor BSO kinderen in het nieuwe schooljaar.

Welkom bij De Wereldkinderen
Peuteropvang / BSO in Wezep

 

De Wereldkinderen draagt bij aan de ontwikkeling van een kind.
Het legt een goede basis voor de toekomst.
Tevens zijn wij VVE kundig aangewezen door de gemeente.

Bij peuteropvang De Wereldkinderen verplaatsen we ons in de wereld van de kinderen en zorgen voor sfeer, geborgenheid en vertrouwen.

Vanuit een veilige basis inspireren we de kinderen bij de ontdekkingsreis door het leven.Bij ons krijgt uw kind professionele begeleiding en een warme huislijke omgeving om te spelen en zich te kunnen ontwikkelen.

Wilt meer weten? Neem dan contact met peuteropvang De Wereldkinderen op.
De Pedagogisch medewerkers staan voor u klaar.

En kom gewoon even kennis maken.
U bent zeer welkom op BSO peuteropvang in Wezep

homebollen1 Peuteropvang kinderopvang wezep

Eerste Dalton kindcentrum Oldebroek

WEZEP – Vanmorgen werd het spandoek “Dalton kindcentrum” onthuld dat aan de zijmuur van basisschool De Wereldweide is opgehangen. Peuteropvang en buitenschoolse opvang De Wereldkinderen heeft een plek gevonden in de school. ‘De afgelopen maanden zijn gebruikt om samen te werken met verschillende thema’s. Er wordt niet alleen samen gespeeld, maar ook worden materialen van elkaar gebruikt en worden lessen samen voorbereid en gegeven. We hebben het nu zo voor elkaar, dat we onszelf een Daton kindcentrum durven noemen,’ zegt directeur Frits Hilbrink van De Wereldweide trots.

‘Ouders kunnen met een gerust hart hun kind naar De Wereldkinderen brengen. Onze collega’s hebben goed overleg en hanteren dezelfde regels en afspraken, zodat de kinderen niet steeds hoeven te schakelen. We hebben ruime openingstijden en kunnen flexibel inspelen op wat ouders nodig hebben’, zegt Marieke Boin. Zij geeft leiding aan de Wereldkinderen.

Op de school en de BSO/peutergroep worden de uitgangspunten van Dalton gebruikt. Zelfstandigheid, vrijheid, samenwerken en vooral je bewust zijn van jezelf en de omgeving zijn heel belangrijk in de ontwikkeling van de kinderen en daar sluiten we ons graag bij aan.

BRON:
http://www.locourant.nl/nieuws/algemeen/9903-eerste-dalton-kindcentrum-oldebroek

fotodwk

Definitief rapport PO De Wereldkinderen2016/17